mask.jpeg

Har du känslan av att ha en oskriven bästsäljare som kommer att göra dig rik?

Det är vanligt att folk hör av sig till Charlotte för att de bär på idén till världens bästa bok.
Det kan handla om personens egen historia.
Det kan handla om en affärsidé som personen vet kommer att göra succé.
Eller det kan vara idén till en bäststäljande deckare eller roman.

Jag har erfarenheter som jag kan förmedla, men jag behöver lite skrivhjälp. Kan du bli medförfattare och sedan delar vi på vinsten?
Det är underbart att ha drömmar om framgång.
Det är underbart att för sig se hur all världens människor håller din bok i handen.
Men om du ska skriva boken med stort B, behöver du visa att du tror på idén. Du behöver själv investera i ditt bokprojekt.

De som hör av sig menar samtliga att de ger Charlotte en möjlighet till att göra en bra affär. För just deras bok kommer att göra bli en stor framgång.
Då brukar Charlotte svara:
Är du medveten om att du ber mig arbeta gratis?

Att skriva är ett yrke. Framgångsexperter brukar säga att en person som helhjärtat ägnar sig åt något i minst 10 000 timmar har möjlighet att bli riktigt bra på det.
Charlotte har ägnat 35 år åt skrivande, i många olika roller. Hon kan det där med ord och text. Numera går det lätt att bedöma och förstärka text, men det är inget hon har fått gratis. Det är verkligen en förvärvad kunskap och kompetens.

Så om du är intresserad av att ha med Charlottes breda kompetens i ditt bokprojekt, så får du vara beredd att betala för det.
För vem ber du annars jobba gratis eller ge dig saker? Fungerar det när du handlar mat eller kläder eller när en hantverkare ska fixa något i ditt hem?

Fundera på hur mycket du tror på ditt bokprojekt och hur viktigt det är för dig. Vad är det värt att få hjälp av en som verkligen kan? Vad är du beredd att budgetera. När du har satt en ram, vänd dig gärna till Charlotte för att diskutera hur hon kan hjälpa dig med dina ord. Kommer du tomhänt, kommer hon troligen att säga nej.

Ditt bokprojekt bygger på ditt engagemang, din passion och dina kunskaper.